Zapečené filé na špenátě

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RYBY / RYBY FILÉ / 




INGREDIENCE: 500 g špenátu, 2 cibule, lžíce másla, sůl, pepř, 800 g rybího filé, 1/4 l vývaru ze zeleniny, 100 ml bílého vína, 3 rajčat, 1 citrón, 250 g sýra gouda, rostlinný olej, špetka tymiánu

POSTUP PŘÍPRAVY: Špenát omyjeme a necháme dobře okapat. Cibule oloupeme, nakrájíme na plátky a dusíme v horkém tuku, až zesklovatí. Přidáme špenát, sůl i pepř a přiklopené asi 6 minut dusíme. Filé nakrájíme na kousky. Zeleninový vývar povaříme s vínem a v prochladlém nálevu necháme ryby asi 8 minut uležet. Rajčata a citron omyjeme a spolu se sýrem nakrájíme na plátky. Špenát scedíme, necháme okapat a vložíme ho do olejem vymazané ohnivzdorné misky. Filé a zbývající přísady rozložíme na špenát a posypeme tymiánem. V předehřáté troubě asi 5 minut zapékáme



Zapečené filé na špenátě Zapečené filé na špenátě



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1366 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz